Vi har stängt

Vi är ett IT-företag med lång erfarenhet

Efter över 30 år i branschen kan vi Apple ut i fingerspetsarna

Södra Sveriges främsta
Apple-experter

Kullander är en Apple Premium Reseller och Auktoriserad Service Provider, som erbjuder några av branschens kunnigaste konsulter. Det innebär att vi idag har den högsta kunskapsnivån man kan erhålla och certifiera sig till kring Apples produkter och tjänster.

I över 30 år har Apple varit en del av vår vardag.

Till en början präglades vi mycket av de produkter Apple släppte. En del årtal sticker ut i mängden; macOS X (2001), iPod (2001), iTunes Music Store (2003), IntelMac (2006), iPhone (2007) och iPad (2010). Parallellt som våra uppdrag vuxit, har kunderna också anförtrott oss ett bredare engagemang i deras IT-vardag. Som ett komplement till Apple finns t.ex. Office 365 (Microsoft), Meraki infrastruktur/nätverk (Cisco) och Jamf PRO (Apple Management) som naturliga delar av vår paketering & leverans.

Idag finns vi i Malmö på Fridhemstorget (showroom/butik/verkstad) samt i Västra Hamnen (konsultkontor). Vi täcker och arbetar i främst södra halvan av Sverige, där merparten av våra uppdrag och kunder finns. Vi har en auktoriserad Appleverkstad, som 2016 fick utmärkelsen Premium Service Provider för sitt långvariga & felfria arbete. Vi erbjuder i paketeringen “Bekymmersfri IT” utvalda och marknadsledande 3:e partstjänster, där kunden beroende på roll i bolaget, kan erhålla en på förhand skapad konfiguration till sin iPhone, iPad och /eller dator.

Vi har en väl utbyggd skolsektion, som hjälper skolor att införa och utveckla användningen av datorer och iPads i undervisningen, med bibehållen kontroll och genomtänkta rutiner för de processer som tillhör vardagen i skolan. 

 

Du kan besöka oss i vårt showroom/butik för en mer personlig rådgivning och diskussion. Vi besöker gärna ditt företag eller skola, för att berätta mer vad vi kan erbjuda. Vi genomför också ofta förstudier och genomlysningar för att ge er en aktuell status på ert nuläge avseende IT. 

Företagspresentation

Att bygga ett enkelt IT-ägande är en kombination av många olika moduler. T.ex. kan en faktor vara hur du äger din utrustning. Efter många års utvärdering och med mycket statistik att luta oss mot, kan vi konstatera att det är smartast att hyra sin IT. Filmen här till höger berättar lite mer om varför. 

Kontakta oss

Vi svarar i telefon vardagar 9-17
040-10 08 30
Det går även bra att mejla till:
kundtjanst@kullander.se

Här finns vi

Kullander
Fridhemstorget 1
217 53 Malmö
Hitta hit

Öppettider

Måndag-fredag 10-18
Avvikande öppettider